Is uden skrupler

– denne skønne dessert kan spises som is eller som en kølig creme – og så tager den ingen tid at lave… Jeg brugte Nescafé espresso pulver, men er sikker på at ren kakaopulver også vil give englesang

Ingredienser:

  • 1ds iskold kokoscreme eller det fede fra kokosmælk
  • 8 dadler, bløde iranske
  • ren vanille – 1stang
  • smag – fx Néscafé espresso kaffepulver eller ren kakaopulver

Kom de udstenede dadler i en skål og hæld lidt kogende vand over (en lille dl.) Lad dem trække lidt og fjern det overskydende vand. Blend dadlerne til puré med en stavblender og lad den køle af. Kom den iskolde kokoscreme og vanillepulver i en skål og pisk til flødeskum, gerne ret stift. Smag til med dadelpuré og den ønskede smag.. Den smager himmelsk så snart den er rørt sammen og man behøver ikke nødvendigvis at fryse den til is først.. Den minder lidt om en cremet tiramisu…

Drys med kakaopulver eller knuste stykker mørk chokolade.

Is creme