Orientalsk taboulé

Nemt at lave og passer til fisk, kød, sommer og vinter.

Ingredienser:

  • 1 helt blomkål
  • 1 løg
  • 1 finthakket peberfrugt
  • 1spsk ghee
  • 1 håndfuld rosiner eller hakkede abrikoser
  • 1 håndfuld frisk hakket mynte
  • 1 håndfuld frisk hakket persille
  • saft fra 1 citron
  • salt & peber
  • spidskommen
  • chili

Skyl blomkål og skær det i mindre stykker, brug også stokken. Hak det fint i en foodprocessor. Varm ghee op i en sautérpande og svits det hakkede løg heri. Kom peberfrugt i og lad det svitse i 5 min, rør rundt ind imellem. Herefter kommes blomkål i og blandes godt sammen. Rør rundt hele tiden og kom resten af ingredienserne i. Smag til og lad det køle ned.

Retten er perfekt til at få brugt rester af grøntsager, fx cherrytomater, gulerod, forårsløg og friske krydderurter eller frugter som æble og frisk abrikos.

Taboulé