BienvenueBienvenueBienvenue

J’ai crée ce blog pour partager des recettes et expériences que je fais dans ma petite cuisine de 6m2 á Paris. Je vis paléo 80/20 % mais souvent je prends un challenge de 100% pour un mois.. Honnêtement c’est un vrai challenge en France car au n’importe quel restaurant, on a toujours la panier au pain et les frites inévitables.. Mais ca donne encore plus d’envie de rester sur le chemin sain et pure.. J’espère que vous pouvez vous inspirer par mes recettes et n’hésitez pas a m’écrire si vous avez des questions ou des repas préférés dont vous voudriez avoir transformé en façon paléo..

Bon Appétit..

hello@leblog.dk

IMG_0822

I created this blog to share recipes and experiments that I make in my little 6m² Parisian kitchen. I live paleo 80/20, but then I often do a challenge at 100% for a month or so.. Honestly it’s really a challenge itself to live paleo in France, since you are being served the inevitable basket of baguette in every restaurant or little bistro – the fries can be replaced with some extra lettuce though… But mostly it just fires up my motivation to stay ‘clean’ and healthy. I hope that you’ll find some inspiration and just write if you have some questions or favorite dishes that you would like to have paleo’fied – I’m always up for a challenge..

Bon Appétit ..

hello@leblog.dk

IMG_0822

Jeg har oprettet denne blog for at dele de opskrifter og eksperimenter, som jeg laver i mit lille pariserkøkken på 6m2. Jeg spiser paleo 80/20%, men tager ofte en challenge på 100% for en måned .. Det er  helt ærligt en udfordring at leve paleo i Frankrig da enhver restaurant eller lille bistro altid sætter brødkurv på bordet – de uundværlige ‘frites’ kan man altid erstatte med salat… Men oftest giver det endnu mere motivation til at holde sig ‘clean’ og sund. Jeg håber at du kan finde inspiration og skriv hvis du har spørgsmål eller livretter, som du gerne vil have forvandlet til paleo – så tager jeg gerne en udfordring op..

Bon Appétit..

hello@leblog.dk

IMG_0822